Blog

Blog

Smart Lite tolóajtó: hatalmas üvegfelület, könnyű mozgathatóság

Smart Lite tolóajtó

A terasz és a lakás közötti átjárhatóságot többféle módon is meg lehet oldani, ám a tolóajtó a lehető legjobb megoldás, még abban az esetben is, ha hagyományos változatát építtetjük be - ennek ugyanis akad egy komoly hátránya: nehezen mozgatható. A Smart Lite tolóajtó azonban ezt a problémát is kiküszöböli, mégpedig a speciális kialakításának köszönhetően.

A Smart Lite tolóajtó rendszer könnyű mozgathatósága két pilléren nyugszik: az ajtó kis tömegén és a görgő-sín együttesén. A Smart Lite tolóajtó súlya a hagyományos típusokhoz képest lényegesen alacsonyabb, ami már magában is megkönnyíti a mozgatását, a görgők és a vezetősínek azonban ezt még képesek fokozni. Alul és felül egyaránt megtalálható a vezetősín-rendszer, ami szinte súlytalanná teszi az ajtót, amit így akár egy ujjal is lehetséges mozgatni.

Amennyiben a terasz esetében is szeretné a legkorszerűbb nyílászáró-rendszert beépíttetni, válassza a Smart Lite tolóajtót! Ha kérdése lenne, vagy rendelését szeretné leadni, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

 verestherm.hu, www.verestherm.hu, bejárati ajtópaneelok, Ingyenes felmérés, Árajánlat-készítés, Házhozszállítás,  Komplett kivitelezés lebonyolítása, Szaktanácsadás, 06-28/631-212
 verestherm.hu, www.verestherm.hu, bejárati ajtópaneelok, Ingyenes felmérés, Árajánlat-készítés, Házhozszállítás,  Komplett kivitelezés lebonyolítása, Szaktanácsadás,