Blog

Blog

A bejárati ajtót és a beépítést is egy cégtől rendelje!

ejárati ajtó

Egy ingatlan alapvető kiegészítőit alkotják a nyílászárók. Az ablakok, beltéri ajtók, na és a bejárati ajtó is ide tartozik. A bejárati ajtó egyike azoknak a kiegészítőknek, amiket az elsők között szerelnek be, illetve a szükséges cserét késlekedés nélkül bonyolítják le.

A bejárati ajtó olyan eleme az ingatlannak, ami fontos funkcióval bír. Ez a nyílászáró megakadályozza, hogy a lakásba, házba hívatlan vendégek lépjenek, illetve a betörőknek is útját állja. Mivel ilyen fontos szerepet tölt be, értelemszerűen jóval erősebb, sokoldalúbb, mint egy szimpla szoba ajtó.

A bejárati ajtók alapanyag és kiegészítői is a minőség és a megbízhatóság, az időtállóság, na és a dekorativitás jegyében készülnek. Mindenki ki tudja választani, hogy melyik típus felel meg az igényeinek, illik legjobban az otthona stílusához és melyiknek fér bele az ára a pénztárca által szabott keretekbe.

A bejárati ajtó önmagában azonban mit sem ér, mert a bejárati ajtó beépítésének is legalább akkora szerepe van abban, hogy a nyílászáró az előzetes elvárásoknak meg tudjon felelni. A szakszerű beépítés szavatolja, hogy a nyílászáró maximálisan tudjon teljesíteni, minden tulajdonságát ki lehessen használni, valamint azt is, hogy időtálló tudjon maradni.

Amennyiben új bejárati ajtóra van szüksége, keressen minket bizalommal! A cégünk a Hevestherm termékeit forgalmazza és a márkát képviseli fő tevékenységként, de ezen kívül egyéb, nyílászárókkal kapcsolatos szolgáltatásokat is kínál az ügyfeleknek. Tőlünk nem csupán az új ajtót tudja megvásárolni, de ránk bízhatja a bejárati ajtó beépítését is.

Előnyös megoldás a vásárlást és a beépítést is ugyanannál a cégnél bonyolítani, hiszen ezzel időt és pénzt takaríthat meg a bejárati ajtó árán és beszerelésén. A megrendelés gyorsabban elkészül, mert nem kell két helyen egyeztetnie és a minőség is ugyanolyan lesz. Ne bízza a véletlenre az otthona védelmét és csakis színvonalas termékeket, illetve profi csapatot válasszon!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését termékeink, szolgáltatásaink iránt, kérjen árajánlatot kollégáinktól!

SmartSlide tolóajtó: hatalmas üvegfelület, könnyű mozgathatóság

SmartSlide tolóajtó

A terasz és a lakás közötti átjárhatóságot többféle módon is meg lehet oldani, ám a tolóajtó a lehető legjobb megoldás, még abban az esetben is, ha hagyományos változatát építtetjük be - ennek ugyanis akad egy komoly hátránya: nehezen mozgatható. A SmartSlide tolóajtó azonban ezt a problémát is kiküszöböli, mégpedig a speciális kialakításának köszönhetően.

A SmartSlide tolóajtó rendszer könnyű mozgathatósága két pilléren nyugszik: az ajtó kis tömegén és a görgő-sín együttesén. A SmartSlide tolóajtó súlya a hagyományos típusokhoz képest lényegesen alacsonyabb, ami már magában is megkönnyíti a mozgatását, a görgők és a vezetősínek azonban ezt még képesek fokozni. Alul és felül egyaránt megtalálható a vezetősín-rendszer, ami szinte súlytalanná teszi az ajtót, amit így akár egy ujjal is lehetséges mozgatni.

Amennyiben a terasz esetében is szeretné a legkorszerűbb nyílászáró-rendszert beépíttetni, válassza a SmartSlide tolóajtót! Ha kérdése lenne, vagy rendelését szeretné leadni, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

 verestherm.hu, www.verestherm.hu, bejárati ajtópaneelok, Ingyenes felmérés, Árajánlat-készítés, Házhozszállítás,  Komplett kivitelezés lebonyolítása, Szaktanácsadás, 06-28/631-212
 verestherm.hu, www.verestherm.hu, bejárati ajtópaneelok, Ingyenes felmérés, Árajánlat-készítés, Házhozszállítás,  Komplett kivitelezés lebonyolítása, Szaktanácsadás,