Termékeink

PROSPEKTUSOK

Tanúsítványok

Tipusvizsgálati Bizonyítvány Optima76

AERECO szellőzők ÉMI

Megrendelő lap

Hevestherm használati és karbantartási útmutató

Műanyag nyílászárók – miért érdemes váltani?

Sokan vannak, akik kitartanak a régi, fa ablakaik mellett, illetve csere esetén is inkább a fa mellett döntenek, mert idegenkednek a műanyag nyílászáróktól, pedig számos előnyük van, hátrányuk pedig gyakorlatilag nincs is.

Egy modern, műanyag nyílászáró tartósabb, mint a pár évtizede gyártott elődei. Manapság már nem csupán a kiváló minőségű alapanyagok számítanak, hanem a felületkezelés is, hiszen az UV sugárzás komoly károkat tudott okozni a régebbi, műanyag nyílászárókban. A legtöbb gyártó igencsak hosszú időt ad meg garanciaként, ez azonban a rendszeres karbantartás hatására könnyedén meghosszabbítható akár évtizedekkel is, aminek köszönhetően ezek a típusok a lehető legjobb ár-érték aránnyal rendelkeznek. A környezetvédelmi szempontok manapság egyre fontosabbak, és a műanyag ablakok ebben is az élen járnak, mind energiatakarékosság, mind újrahasznosíthatóság szempontjából.

Amennyiben meggyőztük, és szeretné lecserélni elöregedett ablakait modern, műanyag nyílászárókra, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken, és kérjen árajánlatot!

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

 verestherm.hu, www.verestherm.hu, bejárati ajtópaneelok, Ingyenes felmérés, Árajánlat-készítés, Házhozszállítás,  Komplett kivitelezés lebonyolítása, Szaktanácsadás, 06-28/631-212
 verestherm.hu, www.verestherm.hu, bejárati ajtópaneelok, Ingyenes felmérés, Árajánlat-készítés, Házhozszállítás,  Komplett kivitelezés lebonyolítása, Szaktanácsadás,